Welkom op het gastenboek van DeValk Roofvogels. Heeft u of heb jij een leuke ervaring met De Valk Roofvogels gehad, een roofvogel demonstratie of een workshop meegemaakt, deel dan uw/jouw verhaal met anderen en schrijf hieronder een reactie. Wij vinden het erg leuk om te horen hoe jullie onze shows en onze vogels hebben ervaren dus aarzel niet en laat hieronder iets van u/je horen.

Klik hier om zelf een bericht achter te laten

Hartelijke groet van het DeValk Roofvogels team.

27 Comments

 1. 8-23-2011

  Op 6 mei 2011 zijn wij getrouwd en jullie hebben meegeholpen aan een onvergetelijke dag! De ringen aanvliegen was voor iedereen een verrassing en de reacties daarop waren ook erg enthousiast!! Hartstikke bedankt voor dit onvergetelijke moment!

  Groet Johannes en Nynke

 2. 11-17-2010

  Het is alweer even geleden, maar op 08-09-2010 hebben jullie samen met de uil een onvergetelijke indruk achter gelaten. Het was het hoogtepunt van de dag. De foto’s zijn spectaculair en al onze gasten waren diep onder de indruk van het aanvliegen van de ringen.
  Bedankt voor jullie geweldige bijdrage!!!

 3. 10-29-2010

  Super bedankt voor hét hoogtepunt op onze trouwerij! Geweldig, het aanvliegen van de ringen door de uil , was echt bijzonder!!! Alle gasten waren erg enthousiast en het is een echte aanrader voor iedereen! Ook de mogelijkheid om de uil vast te houden en te filmen en fotograferen was een emotioneel moment. Nogmaals hartelijke dank en hopelijk tot ziens!! Fred en Trudy van den Handel

 4. 10-29-2010

  Hallo Gerard & Bettine,

  bedankt voor de onvergetelijke dag, het was prachtig.
  Ook na het aanvliegen van de ringen.
  De foto’s en de film zijn geweldig.
  Kijk maar op you tube – tim en melissa

  Bedank voor alles.

  Groetjes Tim & Melissa

 5. 10-17-2010

  Ik maak veel video bruidsreportages en doe dit werk al 22 jaar, maar dit was voor mij ook heel indrukwekkend om te filmen,
  Gelukkig heb ik prachtige opnamens kunnen maken, zoals jullie gezien hebben op deze site,

 6. 10-12-2010

  Geachte mevrouw, heer,

  Kunt u mij een prijsindicatie doen toekomen?

  Alvast bedankt.

 7. 6-20-2010

  Wij zijn op 12 mei getrouwd. We hebben onze ringen toen laten aanvliegen door een Oehoe. Wat waren alle mensen verbaasd!! Ook de ambtenaar had zoiets nog nooit meegemaakt! Na de ceremonie hebben we buiten nog een demonstratie gehad, waarbij behalve wij zelf, ook onze gasten diverse vogels op de handschoen kregen. Nu, een maand later heeft iedereen het er nog over! Voor ons wat het een ervaring om nooit te vergeten, het was echt een heel bijzonder moment op onze bruiloft en we hebben prachtige foto’s!!

 8. 5-29-2010

  21 mei 2010, hebben wij tijdens onze huwelijksvoltrekking in het Koetshuis in hulshorst onze ringen laten aanvliegen door een Europese Oehoe. Voor de gasten was dit een grote verrassing. Hierrna hebben wij buiten nog foto’s gemaakt met de Europese en de Canadese Oehoe, door de Europese Oehoe tussen onze gespreide armen (wiebervorm) door te laten vliegen. Dit heeft ons erg mooie foto’s opgeleverd.

  Alleen maar lof voor De Valk Roofvogels die dit begeleiden. Geduld en professionaliteit. Door De Valk Roofvogels is onze trouwdag nog specialer geworden! Ook van de gasten niets dan positieve reacties gehoord over het aanvliegen, en foto’s maken met de Oehoe’s.

  Hartelijk dank hiervoor, was het zeker waard om te doen!!

  Gert & Belyse van Asselt

 9. 7-26-2009

  26 juni 2009, hebben we tijdens onze huwelijksvoltrekking de ringen laten invliegen door een Europese Oehoe. Voor de gasten was dit een grote verassing en dus erg discreet gedaan. Aansluitend hebben we ook nog foto’s gemaakt met de vogels, en door de uil over ons heen te laten vliegen e.d.
  Niets dan lof voor de 2 heren van de valk roofvogels die dit begeleiden. Geduld en professionaliteit. Door devalk roofvogels is onze speciale dag nog specialer geworden, waarvoor dank.

  Roeland en Lizzie van den Berg

 10. 11-27-2008

  op vrijdag 31 oktober hebben jullie bij onze dochter en schoonzoon de ringen aangevlogen in kasteel De Schaffelaar.
  Het was een prachtig gezicht hoe die oehoe binnen kwam vliegen met de ringen, een onvergetelijk moment voor ons allemaal.

  Met vriendelijke groet,

  Familie Pater

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *